**KaRoLiNa**{Irma} Eini į tą pačią mokyklą
Pranešimų skaičius : 60 Age : 29 Miestas : Šiauliai Registration date : 2008-08-17
| Temos pavadinimas: Karolinos interviu ;D Kv. 08 21, 2008 11:47 am | |
| Sveiki , Sveiki visi :)) Aš esu Karolina , gyvenu šiaurėj Lietuvos , mieste Šiauliuos vadiname :]] Man 13 m. gimiau sausio 22d. ;) Ką mėgstu aš veikti : Šokti <3 , pirkti ir skaityt žurnalų :) , žiūrėt TV , būt su draugais , pabūt prie pc , skaityt , valgyt ir bla bla bla..... Ką mėgstu : šokolada [ baltą arba su braškėmis ] , klausytis muzikos :roll: , karpyt žurnalus , rašinėti sms , dėt tinklapiuose naujienas ;) paskambinti į bet kokį nr ir klausti ar yra Marius ar Jurga ir pnš.. ir t.t.... Ko aš nekenčių : FYFŲ :**: [apranga gal ir patinka bet jų elgesys...... :oops: ] , juodo šokolado , vedmainių :evil: , NAMŲ DARBŲ :shock: , laiko [nes jis lb greitai eina... :oops: ] , rusijos u žtai kad jie mėgsta kariauti....(toliau tingiu rašyt)... Mėgstu valgį : bulvytes fri , mėsytę :) , saldumynus , ledus :**): , omletą , gėrimą "MIAU" :cute: , vaisius ;) Ko aš nevalgau : DARŽOVIŲ :**: , sriubų , košių , žuvies ,grybų , varškės , kefyro , minirelinio vandens [gazuoto] ,ir t.t.... Nžn ką čia aš nesąmonių prisipasakojau bet gal suprasit ;) Jei ką - klauskite | |
|
*butterfly** Neaiški padėtis.
Pranešimų skaičius : 683 Age : 29 Registration date : 2008-07-28
| Temos pavadinimas: Re: Karolinos interviu ;D Antr. 08 26, 2008 9:41 pm | |
| Sveika. Malonu, kad čia užsukai :) Pasirodei faina asmenybė :cute: | |
|
meliloth JOSH. Josh Farro
Pranešimų skaičius : 508 Age : 29 Miestas : Vilnius Registration date : 2008-08-02
| Temos pavadinimas: Re: Karolinos interviu ;D Antr. 08 26, 2008 10:33 pm | |
| - Citata :
- DARŽOVIŲ , sriubų , košių ,
Dar suprantu, kad galima nemėgti košių, kelių daržovių, bet kad sriubų :shock: Kaip tu išgyveni? :shock: ;DD | |
|
Pranešimų skaičius : 60 Age : 29 Miestas : Šiauliai Registration date : 2008-08-17
| Temos pavadinimas: Re: Karolinos interviu ;D Tr. 08 27, 2008 11:50 am | |
| Ačiū :( :cute: --->*butterfly** --->meliloth nu aš nevalgau jokių daržovių , košių nevalgau išskyrus manų o sriubų irgi nė vienos nevalgau... | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Karolinos interviu ;D Pen. 08 29, 2008 1:21 am | |
| Na būtu smagu jei būtum labai uaktyvesnė... :oops: Nėra už ką ;] | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Karolinos interviu ;D Sk. 08 31, 2008 7:11 pm | |
| Nu aš pasatruoju metu nebuvay aktyvesnė nes čia kokią savaitę bevei knikeas nesilankė tai aš neturėjau ką rašyt ta ir.... | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Karolinos interviu ;D Sk. 08 31, 2008 8:23 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Karolinos interviu ;D | |
| |
|